• מאת
    תגובות
  • #5196 תגובה

    טל

    שלום :)הכנתי עוגת גבינה אפויה..עוגה שתמיד מצליחה לי ולא נופלת.הפרדת ביצים, עירבוב אח"כ עם החלמונים, קורנפלור, אינסטנט פודינג וסוכר וניל..הפעם, במהלך צינון העוגה שמתי לב שהתחתית של העוגה רטוב..אני חושבת שאפיתי אותה כמו שצריך, בטמפ' ובזמן הנכון..מה יכולות להיות הסיבות לכך שהעוגה יצאה רטובה כ"כ הפעם?תודה :)

    13/10/2012 09:33:20

  • #5197 תגובה

    הצוות

    הסיבות נעוצות באחוז המים בגבינה או בזמן וטמפרטורת האפיה, אי אפשר להגיב יותר בלי לראות את המתכון והמוצר

    25/10/2012 15:34:19

מענה ל־עוגת גבינה רטובה
פרטים: