אני מכינה עוגת חתונה לחברה….הבעיה היא שהעוגה צריכה לעבור נסיעה של שעתיים…העוגה תהיה מצופה בזילופים של קצפת (שמנת ואינסטנט)הפחד שלי שהעוגה תגיע ליעדה עם קצפת מרוחה ולא כפי שהיתה מזולפת….הרעיון שלי היה להכין יום לפני כולל הקישוט ולהכניס להקפאה ואת הנסיעה להעביר בתוך ציידנית עם קרחומים ואז עד שאגיע ליעדי העוגה תפשיר, הפחד שלי שוב שהזילופים יהרסו מהחלפת הטמפרטורות….אז מה דעתכם, מה עלי לעשות?אולי יש למישהו פתרון טוב יותר??תודה רבה :)
11/05/2014 14:51:24