• מאת
    תגובות
  • #5160 תגובה

    שנאן

    שלום,במתכון לעוגה הזו רשום קישוט נפאז' שמורכב מ נפאז' קר 15 מחית פסיפלורה.לעומת זאת, בדף מתכוני הבסיס רשום נפאז' לבן שמורכב משמנת מתוקה, שוקולד לבן, ג'לטין, נפאז' וחומרי טעם.השאלה – איזה מהם הוא הקישוט ששמנו על העוגה ? אם אני לא טועה, מדובר בנפאז' שמורכב רק מנפאז' ומחית פסיפלורה. אבל כמה נפאז' צריך לעוגה אחת בקוטר 18 ?

    19/09/2012 15:28:25

  • #13177 תגובה

    Daniel albilya

    .

  • #17742 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום,

    השתמשתם בנפאז' קר קנוי עם תוספת של 15% מחית פסיפלורה.
    לעוגה אחת לא צריך הרבה נפאז', אבל חייבים להכין יותר כדי שניתן יהיה למרוח אותו בצורה אחידה ולהוריד את השאריות. ממליצה על הכנת 100 גר נפאז'.

    בהצלחה
    ורדית

מענה ל־עוגת מוס פסיפלורה ושוקולד לבן
פרטים: