שלום אסטלה,
ברצוני לעשות עוגת מוס, 2 שכבות מוס. שכבה אחת- מוס פרלינה ושכבה שניה- מוס שוקולד.
א. האם למוס פרלינה מתאים יותר מוס שוקולד מריר או חלב?
ב. אני יודעת שהמוס הכבד יותר צריך
להיות התחתון. האם מוס הפרלינה כבד יותר ממוס שוקולד?
ג. ברצוני להכניס בין שכבות המוסים שכבת פירורי פאייטה. בפעם האחרונה שעשיתי זאת הפאייטה ספג נוזלים ואיבד את פריכותו. יש איזו שהיא דרך להתגבר על כך, או שפשוט כדאי לוותר על הפאייטה?
תודה..
15/09/2009 09:53:08