הכנתי עוגת מוס עם ג'לטין ושוקולד מומס.
במתכון רשום להקציף שמנת צמחית עם עוד מרכיבים שהם כביכול המוס
להמיס שוקולד לבן עם שמנת מתוקה , להמיס ג'לטין ולאחד תערובות .
המסתי את השוקולד הלבן אך שכחתי להוסיף את השמנת המתוקה. הכמויות היו 250 גרם שוקולד לבן ו100 מל שמנת מתוקה. לכן מסת השוקולד נהייתה סמיכה יותר ולא יכולתי לקפל ידנית אל המוס לכן הקצפתי .. מתארת לעצמי שהכמות שהקטנה של השמנת היא כדי לדלל את אותו השוקולד וכך יטמע בקלות..
אך האם זה יפגע במוצר הסופי??