• מאת
    תגובות
  • #3195 תגובה

    ג'ולי

    היי
    יש לי 2 שאלות ואני אשמח לתשובה:
    1. המתכון שקיבלנו בקורס הוספנו לעוגת הפרג גם רסק תפוחים ובמתכון שאסטלה עציגה בערוץ האוכל אין תפוחים, מה עדיף?
    2. אם אני רוצה עוגה פרווה אפשר להחליף את השמנת במיץ תפוזים או עדיף משהו סמיך יותר ומה למשל?
    תודה מראש

    02/09/2008 00:51:54

  • #3196 תגובה

    אביה ה

    ברור שיותר טעים לאכול עם התפוחים, אבל העוגה יוצאת יותר נמוכה ויש יותר סיכוי לטעויות בזמני האפיה שלה.
    התחליף הפרווה המומלץ בעיני וגם סמיך יותר זהו ריץ' קפה (תחליף ריץ' בקרטון הכחול)

    03/09/2008 17:20:41

  • #3197 תגובה

    ענת קוזי

    היי ג'ולי היפה!,
    1. אני מגרדת תפוח גרנד סמיט (מקולף כמובן) גירוד שבבי.. זה מוסיף לחלוחית וטעם .
    2.מיץ תפוזים יוסיף! הפחיתי מעט בכמות ולא יהיה דליל.. נסי יין מתוק ותמיד אפשר שמנת פרווה …

    07/09/2008 21:25:11

מענה ל־עוגת פרג עם אגסים
פרטים: