הי,ניסיתי עוגת שוקולד לפי מתכון של מיטל שפורסם ב"על השולחן" (עוגת שוקולד של הבראסרי). העוגה יצאה טעימה מאד אבל יש לה דופן לא אחידה, יש מעין שקע לאורך כל הצד שלה במקום דופן ישרה. נראה לי שזה בגלל שהעוגה מאד תפחה ואז צנחה. איך מונעים את זה?כתוב במתכון להניח עליה צלחת או מגש כשמוציאים מהתנור עד לקירור, אפשר לותר על ואז אולי היא לא תצנח כ"כ?אפשר אולי לשחרר את השוליים מספר פעמים בזמן האפייה כמו שעושים לעוגת גבינה? זה יעזור?תודה רבהמאיה
26/03/2011 08:55:35