• מאת
    תגובות
  • #4907 תגובה

    לי

    פאי אגסים: הכנתי פאי אגסים עם קרם שקדים ואחרי האפייה שאני חותכת את העוגה אפשר לראות שהבצק וקרם השקדים מנותקים אחת מהשנייה (גם בלי לחתוך אפשר לראות בצדדים של הפאי שהקרם מנותק) ממש זה מתפרק ואני לא יכולה להגיש בצורה יפה את הפאי כי יש לי תחתית בצק וקרם שקדים מעל ואין בינהם שום חיבור.חשוב לציין שהטעם והמקרם הם בדיוק כפי שהם צרכים להיות. למה זה קורה?מקרון: מקורס השתמשנו בצבעי מאכל אבקות אם אני רוצה להשתמש בצבע מאכל נוזלי יש שינוי במקרם המקרון? מה הדרך הנכונה לעבוד עם צבע מאכל נוזלי?תודה.

    20/04/2012 17:05:25

  • #4908 תגובה

    הצוות

    אנו נשמח לראות תמונה של מה שקרה לטארטאם הטארט נפרד גם מדפנות אז הקצפה של הקרם לפני זילופו יכולה לפתור את הבעיה.לגבי מקרון – את יכולה להשתמש גם בצבעים נוזליים באותו אופן כמו אבקה וגם ג'ל כנ"ל.

    22/04/2012 15:44:21

  • #4909 תגובה

    *

    האמת שהעוגה כבר נאכלה ולא צילמתי אותה..יש מצב שזה קשור לכך שאני אופה את התחתית לפני הוספת הקרם 100? [קוטר הטארט הוא 28..]

    29/04/2012 11:25:50

מענה ל־פאי אגסים וקרם שקדים עוגיות מקרון
פרטים: