שלום ניל, סיימתי לפני חודש בערך את הקורס והתחלתי לעבוד בקיטרינג בתור הקונדיטורית שם! אני צריכה להכין לכל אירוע בסביבות 400 פבלובות קטנות שבתוכן אני שמה בהגשת המנה קצפת בפנים ורוטב פרי מעל… תערובת המרנג לא מצליחה לי כמו שצריך, לפעמים היא יוצאת טוב ואחרי 5 דקות היא נשברת ואני כבר לא יכולה לזלף. אני אשמח אם יש לך דרך הכנה או טיפים איך יצליח לי המסה בלי שהיא תיפול.המתכון שאני משתמשת בו הוא חלבונים, אבקת סוכר, ובסוף מוסיפה מעט קורנפלור וחומץ…תודה!
קובץ מצורף
14/06/2016 10:34:28