-
מאתתגובות
-
תמר הירשפלדחזרתי מפריס אתמול. איך שיצאתי מהמלון ביום הראשון הופיע מולי הבולנג'רי של פייר הרמה במלוא הדרו. מתשע וחצי בבוקר מתחיל תור עד הפתיחה בעשר אז הקראסונים נחטפים כאילו היו שקי קמח שנשלחו ע"י הא"ום לעזה. המבחר שם לא גדול אך ניחוח של עושר עצום עולה מכל מיל פיי או טארט לימון. הפרזנטציה של המוצרים פשוט מדהימה יותר מכל יצירה שראיתי בפומפידו.ישר קניתי מגוון מקרונים במחיר מופקע של יותר מעשרה שקלים ליחידה. כל כך שווה את זה. טעמים כמו תה ירוק או ורדים או פסיפלורה ושוקולד שהארומות בהם כל כך ממוצות שמרגיש כאילו המקרון המקור של הטעם ולא הפרי. דווקא הקראסונים שקניתי מדי בוקר לא היו מפתיעים מאוד אך טעימים וטריים בטירוף, ואגב הקרסונים היו גדולים כמו בארץ ולא קטנים. בקיצור הייתי חייבת לשתף את המבינים בדבר. הלוואי שבארץ יצמחו ויגדלו קונדיטוריות כאלה וכולנו נחגוג את שמחת הסוכר הגדולה לנצח.
28/05/2008 01:29:57
-
אבישלום,
אפשר לקבל מתכון קראסונים, כפי שסיפרת…
תודה10/06/2009 15:53:14
-
מאתתגובות