• מאת
    תגובות
  • #4814 תגובה

    שלום,אני רוצה להכין עוגת גבינה קרה עם ציפוי פסיפלורה. איך ניתן להסמיך את הפסיפלורה(בדומה לסמיכות שיש לפירות יער שמצפים עוגת גבינה) על מנת שהציפוי לא יהיה כ"כ נוזלי?

    02/03/2012 14:36:20

  • #4815 תגובה

    הצוות

    על מנת להגיע לאותה סמיכות כמו הציפויים שנמצאים בשוק, צריך לקרוא מה כתוב על התווית שלהם ולהשתמש באותם המסמיכים הרשומים על התוית. לחילופין ניתן להוסיף לבד מקרישים או מסמיכים שיש לך. מובן שהתוצאה במקרה זה לא תהיה זהה.

    06/03/2012 13:42:28

מענה ל־פסיפלורה
פרטים: