שלום
יש לי שאלה בנוגע למתכון שניתן בסדנא של השף בז'אר אוליביה
המתכון דורש הכנה של קרמל ולאחר הקירור הוספה של חמאת קקאו
בפועל השומן לא מתחבר כמובן.
רציתי לדעת אם יש לכם תובנות או הבהרות בנוגע למתכון
המצורף בקובץ
תודה
עומר
קובץ מצורף
המתכון בשלב הראשון מבקש להכין קרמל ולקרמל בתוכו את הבוטנים.
לאחר התקררות המסה טוחנים במעבד ורק לאחר מכן , על מנת למנוע מהקרמל והבוטנים ספיחת לחות, מוסיפים חמאת קקאו או מיקריו – תוך כדי טחינה