-
מאתתגובות
-
מלכיבאיזה צבעים אפשר לצבוע שוקולד לבן? אני מניחה שג'ל לא מתאים, האם אבקה מתאימה?אם רוצים קישוטים צבעוניים האם אפשר לצבוע צימקאו עם צבעי מאכל באבקה או בג'ל?תודה
21/12/2010 11:29:18
-
אסטלהאת השוקולד צובעים עם צבעים על בסיס שמן. למען הסדר הטוב – מדללים את הצבע בשמן או בחמאת קקאו ואז מוסיפים לשוקולד או צובעים אותו.
21/12/2010 14:01:42
-
מלכיכמה צבע מאכל וכמה חמאת קקאותודה
22/12/2010 09:02:08
-
הצוותהצבע המתקבל, מכתיב את כמות החומר שאת שמה, אם התוצאה בסדר, אז טוב. אם לא, תוסיפי עוד צבע.
22/12/2010 16:10:52
-
הצוותכמו שציינתי קודם צובעים בעיקר את חמאת הקקאו ולא ישירות את השוקולד.
22/12/2010 16:13:25
-
עדןשלום, רציתי לדעת איך מכינים גאנש בצבע?
-
נידאהיי
יש אפשרות לשים 200 גרם שוקלד לבן ו2 כפות שמן לחמם במיקרוגל ואז להוסיף את צבע המאכל על בסיס ג'ל?? אשמח לעדכון בבקשה-
צוות אסטלהמנחהגנאש ניתן לצבוע עם צבעי מאכל רגילים, בהנחה שצבע הגנאש הוא בהיר.
-
-
צוות אסטלהמנחהשלום נידא,
לשוקולד ניתן להוסיף רק צבעי מאכל על בסיס שמן ולא מים, יש לשים לב מה כתוב על האריזה.
-
אלברטשלום לצוות
צבע מאכל על בסיס שמן, הוא טבעי?
אני רוצה לצבוע צימקאו בצבע מאכל טבעי..למשל סלק שבדרך כלל זה מים ולא שמן.. במה עוד אוכל להשתמש לצבעי שמן טבעיים?
אשמח לעזרה..
תודה רבה רבה -
אלברטהיי צוות(:
עוד שאלה.. על איזה סוגי חומרי טעם הייתם ממליצים לי להשתמש לצימקאו הצבוע? אני הולך על טעמי פירות..בננה,תות,פירות יער -
שני בן יעקבהיי,
אני רוצה לצבוע שוקולד לבן עם צבע מאכל ורוד האם זה אפשרי? והאם אפשר להקפיא את השוקולד אחרי הצביעה? -
קרן עיניהי אם אני רוצה לצפות עוגה עם גנאש שוקולד ורוד שיהיה אטום כי הגנאש הלבן לא אטום
-
צוות אסטלהמנחהשלום,
אלברט – צבעי מאכל לשוקולד בד"כ אינם טבעיים, אלא אם כתוב אחרת על האריזה.
לצבוע שוקולד עם סלק אינו אפשרי, צריך להשתמש בצבעים על בסיס שמן בלבד.
שני – לצבוע שוקולד עם צבע ורוד זה אפשרי, אך צריך לשים לב שהצבע מתאים לשוקולד. רצוי שלא להקפיא שוקולד.
קרן – גנאש לבן תמיד יהיה ברמת שקיפות מסויימת, ככל שהוא מתקרר הוא אטום יותר, לכן תנסי למזוג אותו על העוגה בטמפ' קצת יותר נמוכה.בהצלחה לכולם
ורדית -
אוריהיי!
אני רוצה להכין גנאש שוקולד לבן לטפטופים על עוגת מוס,
מה אפשר לעשות כדי שלא ינזול וימרח על העוגה?
תודה! -
מורשלום,
אני רוצה לעשות טפטופים של גנאש ורוד אבל עם שוקולד לבן פרווה ושמנת צמחית..האם אפשרי? ואם כן מה הכמויות ואופן ההכנה? -
גיטיגנאש פרווה לטיפטופים עם ריץ' ושוקולד לבן פרווה
איך מכינים?מה היחס -
ניבואני רוצה להכין פרלינים ולצבוע אותם באדום. איך אני עושה את זה?!
-
מעייןהיי אשמח לעזרה יש אפשרות לצבוע עוגת מוס בצבע מאכל וזה היה בצבע נגיד ורוד ,כחול ועם כן איזה צבע מאכל מומלץ???
-
צוות אסטלההיי מעיין,
כן -ניתן לצבוע עוגות מוס. מומלץ להשתמש בצעי מאכל על בסיס מים.
בהצלחה -
שירההיי אני יכולה להמיס שוקולד לבן ולשים צבע מאכל רגיל?
זה יצא טוב? טעים? -
טליהאיך משתמשים בצבע מאכל אבקה לשוקולד ?
יש לי תבנית בצורת קלף ורוצה להכין אותו משוקולד בצבעי אדום לבן שחור כמו קלף אמיתי
אשמח לטיפים -
שלומיתשלום,
אני רוצה לצבוע צימקאו בצבע זהב כדי לטפטף אותו על עוגה,
האם זה אפשרי? -
מאתתגובות