שלוםיש לי עסק קטן בביתי של קונדיטוריה, התחיל בתור תחביב בגיל צעיר וכיום יש לקוחות קבועים וחדשים גם. יש לי ציוד די איכותי אבל ישן, אני מתלבטת אם כדאי לחדש ואם כן איך בוחרים ציוד לרמה שלי?
אמנם אני מתעסק בבישול יותר לכייף מאשר כמקצוע אבל לדעתי בחירת תנור תלויה בגודל המקום שיש לך בבית. אם את עושה זאת באופן מסחרי – כדאי לגדול תנור של בגודל הסטנדרטי של 60 ס"מ.אבל הייתי גם מציע לך להסתכל בפונקציות השונות שיש היום כי הרבה מהתנורים החדשים מגיעים עם תוכניות בישול ואפייה מובנות שזה יכול לעזור לך או לא. ודבר אחרון – כדאי לך לבדוק לפני קניה אם התנור הוא של חברה מוכרת שמספקת גם אחריות ושירות תיקונים ותמיכה. במיוחד אם זה תנור חדש – את לא רוצה ליפול.