-
מאתתגובות
-
ורדנתקלתי בסרטון בו מצפה מישהו עוגת מוס בציפוי שקוף לגמרי ונוזליהוא קורא לזה גלסאז' שקוף סירופ שממה שאני מצליחה להבין יש בו ג'לטין.אנחנו למדנו מירור והגלסאז' שעשינו בדרך כלל היה מורכב מנפאז' מעורבב עם מחית. אני רוצה לצפות עוגת מוס כמו שהיא בהברקה שקופה כמו שראיתי שהוא עושה, תוכלו לומר לי מה עליי לעשות? נראה לי שנפאז' לא מגיע לנוזליות של הציפוי שהוא שפךhttp://www.youtube.com/watch?v=tidmCCTnptsצרפפתי לינק לסרטון הציפוי נמצא בדקה ה16 בערך
23/01/2014 09:06:28
-
הוניתהגלאסג' נראה דליל תדללי את הנפז' שלך בחימום קצר
23/01/2014 13:47:47
-
ורדאת אומרת בעצם שזה נפאז' מדולל? זה הכול?
23/01/2014 16:09:33
-
שרהמתכון לגלאסז
-
צוות אסטלהמנחהגלייז שקוף למוסים נקרא נפאז' קר וניתן לרכוש אותו בכל חנות מתמחה.
-
אודליהמה מומלץ יותר לציפוי גלסאז', ג'לטין או נפאז'? גם מבחינת הטעם, המרקם וכמובן אפקט המראה.
-
צוות אסטלהמנחהאודליה שלום,
קיימים מתכונים שונים לגלסאז'ים, חלקם עם ג'לטין, חלקם עם נפאז' וחלקם עם שניהם. השימוש בג'לטין נותן תוצאה יותר יציבה מבחינה מרקמית, כלומר הוא מקריש ובכך מחזיק את המים. השימוש בנפאז' לא נותן את אותה רמת יציבות, אך בהחלט מעבה את התערובת, וכן מוסיף ברק.
בהצלחה!
ורדית -
מאתתגובות