שלום,אני רוצה להכין ציפוי שוקולד לעוגות קייק פופס על מקל, אני רוצה לעטוף כל עוגה קטנה בצלופן בלי שמגע של הצלופן בשוקולד ימרח את השוקולד. מה הציפוי צריך להכיל? יש דרך לעשות את זה בלי לטמפרר את השוקולד? חשוב לי לציין שהתוצאה צריכה להיות יציבה אבל לא שוקולד פציח.אם סתם אמיס שוקולד הוא יהיה יציב וקשיח מספיק בטמפרטורת החדר לאחר זמן מה?אולי לערבב שוקולד עם צימקאו? עושים עירבובים כאלה? זה יכול לעזור?תודה על כל תשובה!!!
10/05/2014 23:34:32