• מאת
    תגובות
  • #3192 תגובה

    דוריס

    הכנתי מאפינס שתפחו יפה במהלך האפיה אך כאשר היו מוענים (עוד לפני שהוצאתי אותם מהתנור) מרכז המאפינה צנח , מה הסיבה ? תודה

    25/08/2008 21:24:59

  • #3193 תגובה

    רונן

    יכול להיות מצב שפתחת את התנור במהלך האפייה?
    על כל פנים, צניחה נוצרת בדרך כלל בגלל 2 סיבות עיקריות
    א) אפיה לא מספקת
    ב) אין יחס נכון של עמילנים (קמח, קורנפלור) במסה.
    חוץ מזה קורה לפעמים שמקציפים ביצים יתר על המידה
    מה המתכון שהשתמשת או האם אחד מהתשובות מתאימה ועונה לך?

    26/08/2008 22:06:11

מענה ל־צניחה של מאפינס
פרטים: