• מאת
    תגובות
  • #5043 תגובה

    יעל

    שלום רבבעידן, שבו מנסים לאכול אוכל בריא חסרים לי הדגשים על מתכוני אפייה "בריאים"על בסיס קמח מלאחסרים לי קורסים שלכם, המדגישים לחם מלאהאם המודעות קיימת בקורסים שלכם?האפייה הביתית שלי, מנסה קמח מלא, וחסרה לי ההכוונהיש לכם משהו להציע לי?יעל

    28/06/2012 08:55:04

  • #5044 תגובה

    אסטלה

    אנו מעבירים כאן קורסים המאפשרים לתלמיד להבין את המהות והעקרונות של תזונה נכונה ואם תרצי גם בריאה.מלמדים גם לחם מלא ושיפון לצידם של הלחמים הלבנים.מלמדים את הפורמולציות והנוסחאות הבסיסיות לעבודה עם קמח מלא לעומת הלבן יחד עם זאת אנו מלמדים מקצוע ששמו קונדיטוריה – שמתבסס על עבודה עם קמח וסוכר ואנו מכירים את התכונות של כל חומר גלם, איך להשתמש בו ואם מישהו רוצה איך וביאיזה תנאים ניתן להמיר אותו בחומר גלם אחר. אין מטרת הקורסים להפוך את המקצוע למה שהוא לא. זהו מקצוע של מתוקים וקינוחים ומי שבתפיסה שלו שאלה מפריעים לו בשיגרה בריאה – שיתנזר מהם או שיוכל "בשמחות" או יקטין דרסטית את הכמויות.מכל מקום – שנהיה בריאים!אסטלה

    28/06/2012 16:01:20

מענה ל־קמח לבן וקמח מלא
פרטים: