-
מאתתגובות
-
מירי מורלצוות היקר שלום!לכבוד פסח- יש לי מתכון לבראוניז עם קמח תפוח אדמה. היות וק. תפוח אדמה הוא מוצר זר לי- רציתי לדעת מה תכונותיו לעומת קורנלפלור או קמח חיטה. האם יש עדיפות מסויימת לק. תפוח אדמה על קורנפלור? האם ניתן להמיר את ק. תפוח אדמה באבקת שקדים?תודה רבה,מירי מור
23/03/2011 12:38:29
-
הצוותקמח תפ"א הוא בעצם עמילן.כמו כל העמילנים יש להם הרבה תכונות משותפות ומעט תכ.ונות מיוחדות רק להםבעיקרון עמילן ממירים בעמילן ולא באבקת שקדים / אגוזים וכו'.
29/03/2011 09:53:50
-
שלוםההבדל בין קמח תפוחי אדמה לעמילן תפוחי אדמה הוא גדול, קמח תפוחי אדמה מייצרים על ידי בישול תפו"א ייבוש וטחינה לקמח תפו"א, שיש בו המון פחמימות לא בריאות.
עמילן תפוחי אדמה מיוצר ללא בישול תפו"א, אלא ייבוש וטחינה , ולכן, יש בו עמילן עמיד, שהוא בריא מאוד, למערכת העיכול,מומלץ לאכול כל יום, כף עד 2 כפות ביום, ללא חימום, למשל עם יוגורט.
קורנפלור? זה עמילן תירס מלא בפחמימות לא בריאות.
המון בריאות. -
מאתתגובות