• מאת
    תגובות
  • #3142 תגובה

    שמואל

    שלום,
    מה ההבדל בין קמח 405 ל-550, מה מייצגים בעצם המספרים ולמה משמש כל סוג?
    איזה עדיף לעוגות, איזה לקלתית ואיזה ללחם ?

    תודה רבה
    שמואל

    04/07/2008 16:11:01

  • #3143 תגובה

    צוות בית הספר

    אני לא מכירה קמח 405, אבל כן מכירה קמח מסוג 450 כמו שקיים גם קמח מסוג 550.
    450 הוא קמח מלא
    550 הוא קמח לבן

    09/07/2008 17:46:09

  • #3144 תגובה

    שמואל

    תודה רבה על התגובה,

    אני מתגורר בגרמניה, כאן סוג הקמח הנפוץ בחנוית הוא 405, 550 הוא סוג פחות נפוץ ומשמש בעיקר לבצקים. אולי תוכלו להסביר מה מייצגות הספרות השונות המתארות סוגי קמח שונים? האם מדובר בדקות הטחינה, ברכיבים הטחונים, בתוספים, בטכניקת טחינה או אחר? תודה רבה,
    שמואל

    15/07/2008 20:31:06

מענה ל־קממחח
פרטים: