שלום אסטלה היקרה והנפלאה !
יש לנו שוב בעיות עם הקראנצ'ים בעבודה ואני נאלץ לקרוא לך לעזרה .
מה שקורה עם הקראנצים (שעשויים מבצק בריוש) עם יציאתם מהתנור ובמהלך האפיה מתגלים חללי אוויר גדולים שגורמים בחלק מן המקרים לקריסות/נפילות של המאפה .
מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם זה כתוצאה מהתפחה או אפייה לא נכונים ? או שמא זה קשור בסוג המלית ובאיכותה ? חשוב לציין שאנחנו מקפידים על הידוק טוב בזמן הגילגול .
אשמח לתשובה ולעזרה תודה וחג שמח :)
22/03/2009 19:08:52