-
מאתתגובות
-
Ginetteמשתתףהיי. בשיעור מנות אחרונות נאמר כי אם רוצים לעשות את הקרם בורלה קפוא/קר, זה אותו מתכון כמו מה שקיבלנו. עשיתי עוגה מקרם ברלה מצופה בשוקולד.
שעה אחרי שהוצאתי את העוגה מהמקפיא הקרם היה קרח. אחרכך נמס לגמרי.
שאלה 1- האם צריך להוסיף למתכון משהו נוסף אם רוצים לעשות עוגה מצופת שוקולד?
שאלה 2 – האם הבישול משתנה?
תודה -
ניל ג'ון פוגלקרם ברולה קפוא , יש צורך להוסיף ג'לאטין על מנת שבהפשרה לא יתפרק האמולסיה. אופן ההכנה כמו קרם אנגלז, כאשר מסמיך להוסיף ג'לאטין וליצוק לתוך תבנית או מסגרת מנוילן. להקפיא ולסיים לפי רצונך. יש מתכון כזה במערך קרמים.
-
Ginetteמשתתףתודה רבה ניל!
כמה גרמים של ג'לטין להוסיף?
תודה -
ניל ג׳ון פוגלהיחס רשום במערך קרמים.
-
אפרת עמירבהמשך לשאלה והיות ואני נמצאת מול מערך הקרמים וואין בו שום זכר לגלטין אשמח לדעת מה הכמות גלטין אותה אני צריכה לשים למתכון של האנגלז(500 מל שמנת וחלב ביחד)
סך המתכון הוא 722 שכוללים סוכר חלמון וקורנפלור -
צוות אסטלהשלום אפרת,
במתכון של קרם אנגלז ממערך קרמים אין צורך להשתמש בג'לטין.
בהצלחה -
ערןמתכון קרם ברולה
-
צוות אסטלההיי ערן,
אנחנו לא מוסרים מתכונים בפורום. -
מאתתגובות