-
מאתתגובות
-
דוריתשלום, רציתי לשאול איך ניתן לעשות קרם ברולה ללא אפיה?? (עם ג'לטין?)
26/05/2010 17:42:21
-
הצוותמקובל מאוד להכיו קרם ברולה ללא אפיה בשימוש בטארטים, טארטלטים, או מנות אחרונות מורכבות, הדרך היא להמיר את ההסמכה שמתרחשת בזמן חימום הקרם, בהסמכה עם ג'לטין. המפתח הוא 2% ג'לטיו על כל ליטר מים במתכון או פחות. אני מדגישה מים ולא נוזלים אחרים שמכילים שומנים חלבונים או מוצקים אחרים
30/05/2010 13:47:10
-
דוריתתודה רבה על התשובה. אבל כשאני עושה קרם ברולה אני משתמשת בחלמונים שמנת סוכר ווניל… ללא מים!?
האם הכוונה לשמנת??? תודה רבה02/06/2010 21:47:57
-
הצוותהכוונה למים שבחומרי הגלם שלך. למשל שמנת מתוקה מכילה שומן, חלבונים, מים , …
04/06/2010 08:31:37
-
אורית שנצרהיי
הכנתי קרם בורלה עם אפייה והוא יצא נוזלי .
יש מה לעשות בשביל לייצב אותו ? או צריך להכין את הגל מחדש ?
תודה !!!
אורית
-
צוות אסטלהמנחהשלום אורית,
כנראה שלא אפית מספיק את קרם הברולה. נסי להכניסו שוב לתנור ולהמשיך את האפיה (שימי לב, יש לאפות על טמפ' נמוכה יחסית). אם זה לא מסתדר, כדאי להכין מסה חדשה ולאפות מחדש.
בהצלחה
ורדית -
מאתתגובות