• מאת
    תגובות
  • #4816 תגובה

    צחי נמני

    הכנתי בבית קרם דיפלומט,כלומר פטיסייר שיצא מעולהלאחר קירור פתחתי אותו עם בלון הקצפה והוספתי ג'לטין מומסלאחר מכן קיפלתי פנימה קצפת במשקל זהה לקרםהבעיה שלא יצא לי מרקם חלק לקרם, היו נקודות של פטיסייר בקרם, וזה היה קצת מרגיזהאם היה יוצא יותר טוב אם הייתי מבלנדר מעט קצפת עם הקרם הפתוח בהתחלה ואז מקפל פנימה את שאר הקצפת?

    03/03/2012 21:56:53

  • #4817 תגובה

    הצוות

    במקרה של הקצפת פטיסייר לפני הוספת קצפת – כדאי לטעום את התוצאה – על מנת לודא אם יש אואין גושיםאם יש – לסנן אם אין – להוסיף את הג'לטין ולקפל את הקצפת. הסיבות להמצאות הגושים יכולים להיות שונים כולל זמן שהיה של הפטיסייר במקרר ועוד ועוד…

    06/03/2012 13:39:58

מענה ל־קרם דיפלומט
פרטים: