היי, יש לי שאלות לגבי שלבי ההכנה בקרם דיפלומט:1. איך אני יודעת מתי להפסיק לבשל את הפטיסייר? אני יודעת שצריך לחכות קצת אחרי שהוא מסמיך. אבל אני לא יודעת איך לזהות את השלב שהוא מוכן 2. האם הפטיסייר חייב לנוח במקרר לפני שמוסיפים לו את הג'לטין והקצפת?3. פתחתי את הפטיסייר אחרי שהוצאתי מהמקרר והוספתי ג'לטין מומס אבל כשאיחדתי אותו עם הקצפת נשאר לי גושים. איך אני מאחדת בניהם מבלי לקבל גושים?תודה מראש,חופית
24/01/2016 08:46:11