-
מאתתגובות
-
אמירברצוני להכין קרם פטיסייר ללא הוספת החלמונים כפי המתכון הקלאסי. האם יש אפשרות כזאת? מצאתי מתכון ברשת ואני רוצה לשאול האם לדעתכם כדאי לי לנסותו.להלן המתכון:רכיבים-473 גרם חלב473 גרם שמנת מתוקה1 יחידה מקל וניל65 גרם עמילן תירס (קורנפלור)150 גרם סוכר לבןהכנה-1. בקלחת מביאים חלב, שמנת, סוכר ומקל וניל לסף רתיחה.2. מוסיפים עמילן תירס ומערבבים עד לקבלת מסה הומוגנית.3. מעבירים לקירור (4 שעות) ומשתמשים לפי הצורך.
24/12/2013 21:51:57
-
הצוותכשממירים מוצר צריך להמיר אותו במוצר בעל תכונות/איכויות דומות.הדרך לעשות זאת זה "לפרק" לגורמים את החלמון: מים, פרוטאינים, שומנים, אמולסיפייר ולבנות משהו דומה כמו קצת מים שומן פרוטאינים=נגיד שמנת מתוקה עם תוספת אמולסיפייר כמו לציטין סויה.אני מציעה לגשת בשאלות האלה בצורה מדעית ולא בצורה מעשית: למי יש מתכון?אתם לא צריכים מתכונים של אחרים אתם יכולים להרכיב לבד מתכונים. בהצלחהנ.ב. המתכון שמצאת – לא להיט, לא עונה על הדברים הבסיסיים של פטיסייר.
30/12/2013 09:58:06
-
נועה ,סטודיו טורטארטניתן להוסיף למתכון הנ"ל שוקולד לבן לאחר שהקרם הסמיך זה מעניק גם מעט צבע . אז נכון ,זה לא בדיוק פטיסייר אבל מאוד דומה וטעים. ממליצה להוסיף עוד שתי כפות אבקת סוכר.
בהצלחה -
מאתתגובות