רציתי לשאול איך עושים קרם פטיסייר פרווה?מישהי צרפתייה אמרה לי שבצרפת הם אכלו דברים עם קרם פטיסייר שהיה פרווה וזה לא היה נשמע לי הגיוני כי הבסיס שלו נראה לי החלב, ולא הגיוני לדעתי שמחליפים במים, יש בכל זאת דרך לעשות את זה פרווה?
אץ יכולה לעשות עם חלב סויה או עם חלב שקדים אבל זה משנה לחלוטין את הטעם.יש לך גם חל בסויה בטעמים אז את יכולה לנסות חלב סויה ונילקחי בחשבון שהחלב הוא יותר מתוק אז הקרם עלול לצאת יותר מתוק מאשר עם חלב.