• מאת
    תגובות
  • #11767 תגובה

    בתאל

    היי,
    ניסיתי להכין אתמול קרם פטיסייר כמו בשיעור קונדיטוריה של הדקואז (עם עמים טפיוקה ומייצב).
    משום מה הוא לא נהיה נוזלי אלה נשאר דיי סמיך אבל כן קיבל מעט ברק.
    מה עשיתי לא טוב?

    תודה,
    בתאל

  • #12047 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    היי בתאל,

    בשל נוכחות של עמילן טפיוקה ומייצב, קרם הפטיסייר מסמיך מאוד ולא הופך לדליל בצורה בולטת. עשית הכל כשורה :)
    ורדית

מענה ל־קרם פטיסייר
פרטים: