• מאת
    תגובות
  • #3149 תגובה

    אדם

    שלום,
    אני רוצה להכין קרמל ואז להוסיף שמנת
    אבל מה שקורה זה שלא משנה כמה זמן אני שם לא כל הקרמל הופך נוזלי וכשאני מוסיף את השמנת אז חלק מתקשה ולא מתמזג, האם זה קשור לסיר ,עצות יתקבלו בברכה,תודה

    11/07/2008 09:28:59

  • #3150 תגובה

    צוות בית הספר

    בזמן בישול הקרמל יש להוסיף לסיר 10% סירופ גלוקוזה. כשמוסיפים את השמנת היא חייבת להיות רותחת.
    בהצלחה – תדווח לנו

    21/07/2008 15:19:17

מענה ל־קרמל
פרטים: