-
מאתתגובות
-
שישלום לגורו שלי אסטלה היקרה :)!!! לאחרונה חל ויכוח אצלנו בקונדטוריה בנוגע להכנת קרנץ' אשמח אם תוכלי לעזור לנו לפתור את הסוגיות הבאות :
1. מהו היחס הטוב והמומלץ ביותר שצריך להיות בין כמות הבצק לכמות המילוי ?
2. איזה מילוי שוקולד יהיה הכי טוב באפיה למילוי קרנץ' שוקולד ? גאנש , "מילוי רוגעלך ",שוקולד מומס או ממרחית ?(מבלי להתיחס להיבט הכלכלי)
מחכה בקוצר רוח לתשובות :)
נ.ב סדנאת השוקולד שהייתה השבוע הייתה פשוט נהדרת ומאוד מעניינת תודה תודה ושוב תודה18/12/2008 22:23:29
-
אסטלהאהלן שי,
יחס מלית בצק במאפים תלוי לרוב בסוג המלית.
האם המלית היא מרכזית או למריחה?
יש כלל אצבע של 30X70 כאשר זה לא בהכרח מחייב.
לגבי מתכוני מלית שוקולד תמיד תהיה בעיה למליות שוקולד בשל עומס שומנים וסוכרים במלית. אני משתדלת לערבב כל מלית שוקולד על פטיסייר או דומיו על מנת לא לפול בפח של עודף שומני ועומס סוכר. בהצלחה01/01/2009 11:40:29
-
שיאסטלה תודה על התשובה …..שיחקת אותה כמו תמיד בגדול :)
01/01/2009 21:35:34
-
מאתתגובות