-
מאתתגובות
-
שיריהייאני רוצה להכין ריבה ללא סוכר, מעדיפה גם ללא תחליפים, אבל אם לא תהיה ברירה, יש לי "כמו סוכר".1. האם זה נכון שהערך הקלורי של "כמו סוכר" העשוי ממלטיטול הוא 2 קלוריות לגרם?2. האם השימוש ביחס הבא הוא נכון: 1 ק"ג פרי: 500 גר' תחליף סוכר ?3. הוספת פקטין: כמה להוסיף על קילו פרי?* התכנון הוא לריבת שזיפים שלמיטב ידיעתי מכילים יחסית כמו גדולה של פקטין.אני יודעת שאתם לא מפרסמים מתכונים, אבל אם בכל זאת אפשר מתכון בסיסי ביותר לריבה ללא סוכר אני אשמח. תודה
27/07/2011 18:44:12
-
הצוותערך הקלורי של כמו סוכר צריך להופיעה על האריזה שלו.ערך הקלורי של מלטיטול הוא 2.6 קלוריות לגרם.אין ריבות ללא סוכר אלא ריבות ללא תוספת סוכר.כיוון שבכל פרי יש סוכר וגלוקוז,מכל מקום זה לא מתאים לחולי סכרת. וגם לא מוצר מדהים לעשות איתו דיאטהבתיאבון ותעשו הרבה ספורט!
28/07/2011 10:22:42
-
שיריבלי ספורט לא הייתי שורדת את הקורס אצלכם :)אך בכל זאת, ראיתי מתכון שהוא ללא סוכר בכלל אלא רק עם תוספת פקטין, אבל אני חוששת שיצא בסוף מרקם של לפתן ולא של ריבה, חוזרת ל"כמו סוכר": מבחינת התכונות, הוא נותן כמעט את אותן התכונות של סוכר אבל לא מתקרמל, זה יתן לי משהו בכלל בתהליך הכנת הריבה?
28/07/2011 10:26:05
-
הצוותכמו סוכר מיועד בעיקר לאפיה, ז.א. עמיד לחום, יחד אם זאת, אין לנו נסיון בהוספתו לריבות ואנו שוב שואלים מה המטרה? שהריבה תהיה עבור חולי סוכרת? כי כך או כך היא אסורה להם. ועל מנת לחסוך קלוריות כמו סוכר לא ממש חוסך אז מה רוצים להשיג???
31/07/2011 09:07:40
-
גם אני חיפשתיהאם יש מתכון לריבה ללא תוספת סוכר וללא תוספים מלאכותיים? הרי יש ריבות על המדף כאלו, של סאן דלפור ושל עוד חברות. שום מטרה מיוחדת, אלא לא לצרוך סוכר מעבר לסוכר הפרי.
האם יש למישהו מתכון כזה? -
צוות אסטלהמנחהשלום,
הכנת ריבה מייצרת מרקם מסויים, אם רוצים להוריד את הסוכר צריך להוסיף פקטין על מנת להקריש את הריבה (ובכל זאת המרקם שמתקבל לא זהה לריבה רגילה).
בהצלחה!
-
מאתתגובות