קחי חבושים מקולפים וחתוכים לגודל שאת רוצה, אני ממליץ לבשל אותם איזה 20 דקות במים כדי לרכך אותם טיפה. סנני את המים ושמרי אותם בצדעל כל קילו חבושים שימי 600 עד 800 גרם סוכר, זה משפיע בעיקר כל חיי המדףהוסיפי לסיר מהמים שבישלת בהם את החבושים כ 300 גרם מיםהביאי לרתיחה, להוריד לאש נמוכה ולבשל עד 107 מעלותברגע שזה ב 107 מעלות להוסיף 15 גרם מלח לישון מדולל ב 15 גרם מים לערבב טוב, ולצקת לצנצנותאם בא לך ללכת על בטוח למרות שבחבושים לא צריך אפשר להוסיף כפית פקטין אבל ממש לא צריך בהצלחה
15/09/2012 01:49:31