• מאת
    תגובות
  • #3205 תגובה

    שגית

    אני בתהליך לרכישת מקפיא ורציתי לדעת מה המשמעות של טווח הטמפ' של כל מקפיא מבחינת משך אכסון המוצר? מדובר בעוגות מוס, ובצקים שאינם שמרים. האם מינוס 22 מעלות זה מספיק? בחלק מהמקפיאים הטווח מתחיל כבר במינוס 5 מעלות – לאיזה שימוש זה מתאים? ובאיזה מקרה עדיף להשתמש במינוס 30 מעלות?
    תודה מראש וד"ש
    שגית

    08/09/2008 12:31:32

  • #3206 תגובה

    צוות בית הספר

    מקפיאים מתחלקים ל2 קבוצות:

    לצורך הקפאה – שוק פריזר ודומיו המיועדים להקפיא מזון במהירות הגבוהה ביותר. מגיעים למינוס 40 מעלות צלזיוס.

    לצורך שימור מזון – נעים בטווח של מינוס 18 עד מינוס 24 מעלות צלזיוס

    16/09/2008 20:59:22

מענה ל־רכישת מקפיא
פרטים: