• מאת
    תגובות
  • #3107 תגובה

    אבי.ד

    שלום לכולם,
    אם רוצים לשלב שברי "נשיקות" בעוגת מוס או פרפה,מה עלי לעשות ע"מ שהחתיכות ישארו קשות ופריכות,ולא יתרככו במסה ?
    תודה לעונים.

    31/05/2008 05:03:13

  • #3108 תגובה

    צוות בית הספר

    הדרך הטובה ביותר לשמר מרנג בתוך מסות רטובות כמו: מוס, קרם וכיו' היא לצפות את המרנג בחמאת קקאו/ שוקולד לבן/שוקולד מריר. כמו כן, שמירה במצב קפוא תמיד תועיל.בהצלחה

    01/06/2008 13:34:06

מענה ל־שאלה בנושא מרנג
פרטים: