-
מאתתגובות
-
סיון1.בעוגיות שוקולד צ'יפס ניתן להחליף את השוקולד צ'יפס בשוקולד גרוס?2. כמה אחוזי שומן צריך שתהיה בשמנת מתוקה לקבלת קצפת יציבה?3. מה החשיבות של שימון תבנית וקימוח שלה? ניתן לוותר על הקימוח?
15/02/2014 18:21:24
-
דודאהלן, ככלל, ככל שאחוז השומן בשמנת יהיה יותר גבוה כך הקצפת תהיה יציבה יותר. יש להשתמש בשמנת בעלת אחוזי שומן של לפחות 30.מטרת קימוח התבנית לענ"ד היא למנוע תופעה של טיגון בשוליים, היכן שיש כמות נדיבה של חמאה.שוקולד צ'יפס הוא שוקולד ייעודי שנועד לאפייה ובו כמות חמאת קקאו מאוד נמוכה (עד 12)ולכן באפייה לא נשרף וכמעט שלא מאבד מצורתו. לענ"ד פחות כדאי להשתמש בשוקולד רגיל שנמס באפייה ולא שומר על צורתו ואף יכול להשרף באפייה (בטמפ' של כ-60 מעלות).מקווה שעזרתי, דוד.
24/02/2014 09:53:28
-
נופרהיי!
במתכון הטארט עם מילוי בחוש ופרי , עליי לעשות בצק פריך לא אפוי , עליו לשים את התפוחים שצרבתי ולאחר מכן לשפוך את מלית הבחוש ולהכניס לתנור?
ועל איזה מעלות ? ולכמה זמן ? -
צוות אסטלההיי נופר,
אפיית טארט בחוש עם מילוי פרי 160-170°c כ- 45 דקות עד למבחן קיסם יבש.
בהצלחה -
קרןהיי רציתי לשאול בקשר למתכון המקרונים והייחסים בין המרכיבים.
כדי להבין את המתכון.
לקחתי כמה מתכונים מהאינטרנט כולל זה שלמדנו בקורס אני לא מוצאת בשום מתכון יחסים דומים.
גם לא זכור לי ולא רשום לי ואני רושמת כל דבר על מהות היחסים בין המרכיבים.
היחסים בין האבקת סוכר והאבקת שקדים והחלבון והסוכר.
תודה מראש -
שרוןהיי שאלה מתכון של בצק פריך לעוגת מספרים
האם אפשר להאמיר חמאה לאותו כמות לשמן ? -
סערשלום,
אני מנסה לצבוע פרלינים באירברש על צבע על בסיס שמן
וזה הופך לי לנקודות
האם יש צבע מומלץ לשימוש באירברש?
תודה -
אלינורהיי, האם ניתן להקפיא את הבצק לעוגיות שלגיה? לפני הכידרור והאפייה כמובן, ואם כן לכמה זמן ניתן להקפיא? תודה רבה:)
-
מאתתגובות