• מאת
    תגובות
  • #3138 תגובה

    רותם אורון

    היי אסטלה יש לי שתי שאלות:
    1. האם ניתן להמיר שוקולד מריר בשוקולד לבן במסה שמיועדת לאפיה המורכבת מביצים חמאה ושוקולד?
    2. אם ברצוני להקריש נוזל (יין, מיץ וכד') למצב של ג'לי כמו פעם, איך אני מחשבת את הג'לטין?
    אשמח לקבל תגובה בקרוב אוהבת רותם

    22/06/2008 18:38:11

  • #3139 תגובה

    צוות בית הספר

    רותם שלום ,
    1. אפשרי להמיר שוקולד מריר בלבן ביחס של 1:1 אבל התוצאה שתתקבל שונה מאוד.
    2. חישוב כמות הג'לטין לפי 2% ממים או מיץ .לגבי יין צריך קצת יותר מ 2%. בהצלחה.

    23/06/2008 11:19:50

מענה ל־שוקולד לבן באפייה
פרטים: