• מאת
    תגובות
  • #5069 תגובה

    עוזי

    האם יש המלצה לשוקולד איכותי ללא גלוטן? קליבו…ולרונה…האם העבודה עם שוקולד נטול גלוטן שווה מבחינת הקסטיליזציה לשוקולד רגיל?

    21/07/2012 20:47:45

  • #5070 תגובה

    אסטלה

    בעיקרון בשוקולד אין מרכיב המכיל גלוטן ולכן האזהרות הן על מכונות יצור שוקולד שקודם ייצרו בהם מוצרי גלוטן. ולכן לא צריכה להיות שום הנחיה מגבילה בקריסטליזציה של השוקולד.

    22/07/2012 16:33:37

  • #5071 תגובה

    עוזי

    תודה רבה,אז אם אני מבין נכון אני צריך לשים דגש רק על המרכיבים שאני מוסיף לגנאש,או לכלים שבהם אני משתמש…

    26/07/2012 10:34:21

מענה ל־שוקולד ללא גלוטן
פרטים: