• מאת
    תגובות
  • #5099 תגובה

    אסנת

    שלום רב,לייצור כמות גדולה של קראנצים, האם עדיף להשתמש בשמרים ט ריים או יבשים.ובכלל, האם יש המלצה מתי להשתמש באיזה סוג?

    19/08/2012 22:57:20

  • #5100 תגובה

    הצוות

    אפשר להשתמש במה שנוח וזמין ולהתאים את העבודה לשמרים או את השמרים לעבודה.

    21/08/2012 17:19:03

  • #5101 תגובה

    אסנת

    האם ניתן להשתמש בשמרים טריים כשמקפיאים את הבצק? האם ההקפאה הורגת שמרים טריים?

    22/08/2012 08:49:43

  • #5102 תגובה

    הצוות

    הקפאה הורגת שמרים זה נתון,קצב תמותת השמרים לא ברור אם כי ידוע ש ככל שהשמרים נמצאים יותר זמן בהקפאה האפקטיביות שלהם יורדת. בצק שמרים קפוא יש להכין מראש עם כמות גדולה יותר של שמרים או בתוספת משפר להקפאה.

    02/09/2012 09:34:15

מענה ל־שמרים טריים או יבשים?
פרטים: