• מאת
    תגובות
  • #3140 תגובה

    נורית שפירא

    בגליון מאי של דרך האוכל היה מתכון למרק המוגש בקעריות לחם. במתכון השתמשו דוקא בשמרים יבשים ולא טריים להכנת קעריות הלחם. האם יש לכך סיבה וחשיבות מיוחדת ?
    תודה
    נורית

    30/06/2008 00:15:39

  • #3141 תגובה

    צוות בית הספר

    השימוש בשמרים יבשים הוא ענין של נוחות.
    ניתן כמעט בכל מתכון להמירם לשמרים טריים ולהיפך. 30 גר' שמרים טריים = 10 גר' יבשים + 20 גר' מים.

    09/07/2008 17:48:30

מענה ל־שמרים יבשים
פרטים: