• מאת
    תגובות
  • #3240 תגובה

    ליאת

    שלום לאסטלה והצוות, כיצד לאחסן עוגות שמרים לאחר התפחה שניה אך לפני אפייה לזמן של מס' שעות (אני מכינה בערבעוגות ורוצה לאפות בבוקר)? האם במקפיא? מקרר? תודה

    31/10/2008 01:09:49

  • #3241 תגובה

    שרון

    הי ליאת,
    מניסיוני – הכי טוב להכניס את העוגות למקרר מיד אחרי העיצוב ולהשאיר שם כל הלילה. בבוקר – להוציא מהמקרר, להשלים תפיחה ולאפות. בהצלחה.

    31/10/2008 17:17:30

מענה ל־שמרים
פרטים: