-
מאתתגובות
-
irisozמשתתףמהו התחליף לחמאת קקאו וסוכר אינו טקטי במתכון?
-
irisozמשתתףטעות בכתיב סוכר אינוורטי
-
צוות אסטלהמנחהשלום,
סוכר אינוורטי ניתן להמיר בדבש ביחס זהה, יחד עם זאת יש לקחת בחשבון את הטעם המובחן שדבש נותן למתכון לעומת סוכר אינוורטי שאינו נותן טעם של דבש.
לגבי חמאת קקאו, זה מאוד תלוי במתכון. על איזה מתכון מדובר? צריכה לקבל יותר פרטים על מנת לענות על שאלה זו.ורדית
-
מריםבס"ד
היי,
אשמח לדעת במה ניתן להחליף חמאת קקאו במתכון של פררו רושה. בציפוי מופיע שיש לטמפרר יחד שוקולד מריר 200 גר' וחמאת קקאו 10 ג'. האם אפשר לוותר על חמאת הקקאו או להחליף במרכיב זמין יותר?
תודה רבה!
-
צוות אסטלהמנחהשלום מרים,
השימוש בחמאת קקאו לציפוי הוא כדי לדלל מעט את השוקולד ולקבל ציפוי דק. במידה ואת רוצה לטמפרר את השוקולד, הדרך היחידה לדלל היא להוסיף חמאת קקאו. יש שמוסיפים מעט שמן כדי לדלל, אך לטמפרר את השוקולד אח"כ יהיה מעט בעייתי.
בהצלחה
ורדית -
אביגילהיי.במה אפשר להחליף חמאת קקאו
-
אביגילזה בישביל פטיפורים קראנצ׳ אגוזי לוז ויש שם רק 30 גרם חמאת קקאו
אפשר לתחליף שמן?
תודה -
צוות אסטלההיי אביגיל,
שמן יחליש את הציפוי. ישנו חומר שנקרא צעבעס אך הוא לא מומלץ. ניתן לנסות עם חמאת קוקוס
בכל מקרה תוצאה טובה תתקבל רק עם חמאת קקאו
בהצלחה,
צוות אסטלה -
זוהרזוהר
היי במה אפשר להחליף חמאת קקאו?
זה בישביל ציפוי לכדורי לואקר עם שוקולד חלב
אשמח שתענו מהר זה למחר -
מאתתגובות