יש לי שלוש שאלות שאשמח לתשובה עליהן..1. ראיתי במספר מתכונים של עוגות ושל מאפים ( לדוגמת המאפה עם הפרמזן והאנשובי) שיש תהליכי ייבוש.. האם צריך לפתוח את דלת התנור בכל מתכון שיש בו ייבוש? או שצריך לייבש עם דלת תנור סגורה?2. אתמול בשיעור עשינו את הקינוח עם התפוחים והאוסנה עם השרוייזל למעלה.באיזה פרי ניתן להחליף את האוסנה?3. בכיתה למדנו שניתן להתפיח בתנור קר מאפים כדוגמת קוראסון. מה יקרה לקרואסון כרבע שעה בחוץ בזמן חימום התנור? ההתפחה לא תהרס?
03/12/2013 09:33:55