-
מאתתגובות
-
Chupמשתתףשלום! יש לי שאלה. בספר אפיה אמריקאי כתוב במתכון לCHOCOLATE BUTTERCREAM FROSTING להוסיף OVALTINE POWDER. רציתי לשאול מה זה בעברית והאם קיים בישראל, האם זה קשור לאובלט שהשתמשנו בעוגות בחושות ואם זה אותו דבר מה ההמרה מאבקה למשחה שהשתמשנו בשיעור? תודה! (לציין, במתכון אומרים להוסיף 1/3 כוס אבקת אובלטין לחצי כוס שמנת מתוקה ואז להוסיף למסה).
-
ניל ג׳ון פוגלזה לא אותו מוצר. זה מוצר אמריקאי:
Ovaltine (Ovomaltine) is a brand of milk flavoring product made with malt extract (except in the blue packaging in the United States), sugar (except in Switzerland), and whey. Some flavors also have cocoa. e -
Chupמשתתףתודה על תשובתך. האם אפשר להכין את המתכון בארץ? ואם כן, מה התחליף ואיך ממירים בכמויות מאובלטין?
-
ניל ג׳ון פוגלסליחה, לא אוכל לעזור בנושא זה.
-
ארוויןאני מעונין לדעת איפה אפשר למצוא OVALTINE. אני גר באיזור ראש פינה ולא מצליח למצוא את המוצר
האם יש אותו במרכז או מקום אחר בצפון?
תודה -
מאתתגובות