• מאת
    תגובות
  • #11550 תגובה

    אורטל

    יש לי מתכון להכנת עוגיות עירית עם קשקבל ואגוזי מלך יחד עם בצק לא מתוק pate a foncee.
    היחסים שלי הם:
    3000 גר' pate a foncee
    600 גר' קשקבל
    80 גר' עירית
    250 גר' אגוזי מלך

    רציתי לדעת מה טמפ' ומשך זמן האפייה?
    תודה

  • #11721 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום אורטל,
    בעיקרון זוהי עוגיית בצק פריך ולכן טמפ' האפייה היא כמו של כל בצק פריך – בסביבות 160 מעלות, אך כיוון שיש במתכון קשקבל עדיף לאפות בטמפ' קצת יותר נמוכה 140-150 מעלות. משך האפיה הוא עד שהעוגייה מקבלת צבע לטעמך ויבשה לחלוטין.

    בהצלחה!
    ורדית

מענה ל־pate a foncee
פרטים: