השתלמויות מקצועיות

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב

עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים .

לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי

זה בדיוק בשבילכם !

11+12/03/24 סגור לרישום

03+04/04/24 סגור לרישום

07+08/05/24 מקומות אחרונים

עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.

מועד ערב 26+27/03/24 – הכיתה מלאה

מועד ערב 09+10/04/24 – הכיתה מלאה

מועד  בוקר 28+29/05/24 – מקומות אחרונים

אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות.

04.02.24 – הכיתה מלאה

25.02.24 -הכיתה מלאה

03.03.24 -הכיתה מלאה

09.04.24 -הכיתה מלאה

23.05.24-ההרשמה בעיצומה

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.

18/02/24- הכיתה מלאה

19/03/24- הכיתה מלאה

15/05/24 מועד בוקר – ההרשמה בעיצומה

אסטלה כיתת אומן שמחים לארח את אורנית רביב-קודנצ’יק, קונדיטורית מומחית בתחום האפייה ללא גלוטן. ההשתלמות המעשית מעניקה ידע וכלים פרקטיים לאפייה באיכות גבוהה, עם טכניקות לשמירה על מרקם וטעם מדוייקים – ועדין משאירה בהצלחה את הגלוטן מחוץ לתמונה.

 

02.04.2024 + 09.04.24
השתלמויות דו יומית

בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם

למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק .

בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם .

7 מפגשים

תאריך תחילת הקורס 07.05.24

 

שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה. בואו להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם. ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, ובסופה תצאו עם צנצנות בטעמים הכי משובחים ועונתיים.

18+19/12/23 סגור לרישום

ללא גלוטן זה כבר הר בה יותר מטרנד. זה צורך וידע שכדאי לשלוט בו. הקונדיטורית יפעת גרונוביץ תפגוש אתכם בהשתלמות מעשית וייחודית שתעמיק בסודות וטכניקות האפייה ללא גלוטן. מבצקים פריכים ועד לחם כפרי, ההשתלמות מעניקה לכם כלים מעשיים לאפייה איכות ית, ומצליחה להשאיר את הגלוטן מחוץ לתמונה.

המתוקים של המטבח הער בי הוכיחו כי הם פנינים קולינריות וכאלו שגורמות לכולנו להתאהב. אם אתם רוצים לדעת יותר, לטעום ולהכיר את הסיפור מאחורי הביס – יש לנו את האורחת המושלמת עבורכם. שף לונא זרייק, הבעלים והשפית של מסעדת "לונה ביסטרו" בנצרת, שתדגים לכם ממיטב הקינוחים ברפרטואר המסורתי, בתוספת הטאץ’ המודרני שלה.

יש מגמות שהן פה כדי להישאר, קונדיטוריה טבעונית היא אחת מהן.דניאל וגנר, קונדיטורית מנוסה ומומחית לתחום תכיר לכם את עולם הפטיסרי הטבעוני: מחומרי גלם, ועד טכניקות ודרכי עבודה. זהו מאסטר קלאס מע שי בו תכינו מגוון קינוחים שכוללים בתוכם עשרות אלמנטים. המפגש יכלול גם רקע תאורטי על חומרי גלם יעודיים למטבח הטבעוני. ממליצים בחום!

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: