השתלמות מקצועית – עוגות ראווה ועוגות אישיות

השתלמות מקצועית בהנחיית Jerome De Oliveira ואסטלה 

עוגות ראווה ועוגות קטנות 3-5/1/2017

ז'רום ד'אוליברה – הקונדיטור של הסלבריטאים בריביירה הצרפתית

"על סף הגאונות"

בן 31, נחשב לאחד הכשרונות הגדוולים בעולם הפטיסרי העולמי. מהתלמידים הבולטים של סבאסטיין בוייה וכריסטוף מישלאק

בשנת 2008 כשהוא רק בן 22 זכה באליפות העולם בעבודות סוכר.

שנה לאחר מכן בשנת 2009, כשהוא רק בן 23 הספיק ז'רום דאוליברה לזכות בתואר אלןף עולם לקונדיטוריה –  האופה הצעיר אי פעם שזכה בתחרות הזו.

ב 2012 פתח בוטיק פטיסרי במלון FIVE SEAS בקאן שבריביירה הצרפתית ומייד אחר כך בוטיק פטיסרי נוסף במונקו – הפטיסרי החביב על עשירי מונקו

ז'רום מכור לשוקולד וחלק גדול ממוצריו נסב סביב שוקולד. בנוסף, בהיותו ממוקם בדרום צרפת הוא מתמחה בפירות מסוכרים

ז'רום ד'אוליברה מצרפת יעביר השתלמות עוגות ראווה ועוגות אישיות ב 3-5 לינואר

המוצרים שיכין הם:

  1. Cheesecake Riviera – עוגת הגבינה עם הפירות האדומים שנבחרה לחביבת הקהל בריביירה הצרפתית
  2. Tartelette Caviar – יצירה מדהימה מסבלה שוקולד, מוס שוקולד ותה וקוויאר אוכמניות
  3. Tarte Confidence Cafe – טארט קפה וטירמיסו
  4. Osmose – אוסמוזה שילוב מעודן של מי פירות הדרים, משמש ופירות יבשים
  5. Verrine BABA MOJITO – קינוח בכוס של סברין בטעם מוחיטו, מרען ומודרני
  6. Imersion- משחק במרקמים שוקולד-קרמל
  7. Attirance Fraise – "געגועים" לתות..פעמון שוקולד בצורת תות עם עוגת תות לימון בתוכו
  8. Exalte – קלאסיקת שוקולד- ואניל-אגוזי פקאן
  9. Saint Honore marron mandarine – סנט הונורה בניחוח חורפי עם ערמונים ומנדרינות

שעות: בוקר: 09:30 – 13:30, אחה"צ: 15:00- 19:00

מחיר: 2500 ש"ח
מחיר לתלמידים: 2250 ש"ח

Jerome De Oliveira מצרפת
מגיע לישראל

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן