השתלמות מקצועית בהנחיית MOF Olivier Bajard
אלוף העולם בפטיסרי, והבעלים של אחד מבתי הספר לקונדיטוריה המובילים בצרפת ובעולם כולו.
8-10/5/2017
אסטלה מארחת את MOF Olivier Bajard, אלוף העולם בפטיסרי, והבעלים של אחד מבתי הספר לקונדיטוריה המובילים בצרפת ובעולם כולו.
המשיכה של אוליבייה בז'אר לתחום הקונדיטוריה החלה כבר בגיל 4. הוא גדל במשפחה בעלת שורשים עמוקים בתחום הגסטרונומיה והחל ללמוד את רזי המקצוע ולהתמחות אצל שפים מובילים ברחבי צרפת כבר בגיל 15.
בגיל 27 הפך לסנסציה כשהיה לשף הצעיר ביותר שזכה אי פעם בתואר ה-MOF היוקרתי.
כעבור שנתיים נבחר לייצג את צרפת בתחרות Dessert-making Craft World Championship, בה זכה בתואר אלוף העולם.
הוא יזם וארגן תחרויות ארציות ובינלאומיות וכנסים רבים שנועדו להנחיל ולהנציח את מסורת הקונדיטוריה הצרפתית.
ב-2001 הקים חברת ייעוץ והדרכה בתחום הקונדיטוריה וכהמשך ישיר, השיק ב-2005 את בית הספר למקצועות הקונדיטוריה the École Internationale de Pâtisserie Olivier Bajard.
ב-2007 נוספה לבית הספר אשר בפרפיניאן חנות הפטיסרי של Olivier BAJARD, וב-2010 נפתחה חנות נוספת ב- Collioure.
באותה השנה יצא לאור ספרו הראשון ” Les Ateliers Sucrés d’Olivier ”.
אוליבייה יגיע ל"אסטלה- כיתת אומן" להשתלמות ייחודית, במהלכה ידגים כמה מיצירותיו הידועות.
ההשתלמות בת שלושת הימים תתמקד בכל יום בחומר גלם אחר, אשר בהשראתו יצור השף שלושה מוצרים: עוגת מוס, טארט ופטיפור.
ההשתלמות בת שלושת הימים תתמקד בכל יום בחומר גלם אחר,
אשר בהשראתו יצור השף שלושה מוצרים: עוגת מוס, טארט ופטיפור:
- 8.5 פירות הדר
- 9.5 שוקולד
- 10.5 פירות יער
מספר המקומות מוגבל!
MOF Olivier Bajard
מגיע לישראל
מספר המקומות מוגבל