השתלמות מקצועית בהנחיית MOF Olivier Bajard  

אלוף העולם בפטיסרי, והבעלים של אחד מבתי הספר לקונדיטוריה המובילים בצרפת ובעולם כולו.

 8-10/5/2017

אסטלה מארחת את  MOF Olivier Bajard, אלוף העולם בפטיסרי, והבעלים של אחד מבתי הספר לקונדיטוריה המובילים בצרפת ובעולם כולו.

המשיכה של אוליבייה בז'אר לתחום הקונדיטוריה החלה כבר בגיל 4. הוא גדל במשפחה בעלת שורשים עמוקים בתחום הגסטרונומיה והחל ללמוד את רזי המקצוע ולהתמחות אצל שפים מובילים ברחבי צרפת כבר בגיל 15.

בגיל 27 הפך לסנסציה כשהיה לשף הצעיר ביותר שזכה אי פעם בתואר ה-MOF  היוקרתי.

כעבור שנתיים נבחר לייצג את צרפת בתחרות Dessert-making Craft World Championship, בה זכה בתואר אלוף העולם.

הוא יזם וארגן תחרויות ארציות ובינלאומיות וכנסים רבים שנועדו להנחיל ולהנציח את מסורת הקונדיטוריה הצרפתית.

ב-2001 הקים חברת ייעוץ והדרכה בתחום הקונדיטוריה וכהמשך ישיר, השיק ב-2005 את בית הספר למקצועות הקונדיטוריה  the École Internationale de Pâtisserie Olivier Bajard.

ב-2007 נוספה לבית הספר אשר בפרפיניאן חנות הפטיסרי של Olivier BAJARD, וב-2010 נפתחה חנות נוספת ב- Collioure.

באותה השנה יצא לאור ספרו הראשון ” Les Ateliers Sucrés d’Olivier ”.

אוליבייה יגיע ל"אסטלה- כיתת אומן" להשתלמות ייחודית, במהלכה ידגים כמה מיצירותיו הידועות.

ההשתלמות בת שלושת הימים תתמקד בכל יום בחומר גלם אחר, אשר בהשראתו יצור השף שלושה מוצרים: עוגת מוס, טארט ופטיפור.

ההשתלמות בת שלושת הימים תתמקד בכל יום בחומר גלם אחר,
אשר בהשראתו יצור השף שלושה מוצרים: עוגת מוס, טארט ופטיפור:

  • 8.5 פירות הדר
  • 9.5 שוקולד
  • 10.5 פירות יער

מספר המקומות מוגבל!

MOF Olivier Bajard
מגיע לישראל

מספר המקומות מוגבל

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן