השתלמות מעשית- טכניקות אפייה מתקדמות

השתלמות מקצועית בהנחיית MOF Olivier Magne  ואסטלה  21-23/2/2017

בן 41, דור שני למשפחת אופים צרפתיים. זכה ב- 2015 בתואר MOF באפייה.
מלמד בבית הספר INBP הצרפתי ומתמחה במאפי בוקר חדשניים.
יעביר השתלמות מעשית של מיטב מאפי הבוקר שלו מקולקציית 2015/16.

המוצרים שילמדו בהשתלמות:

1. Brioche citron – בריוש לימון
2. Brioche couronne – כתר בריוש
3. Brioche couronne bio à l'eau de fleur d'orange – כתר בריוש מקמח אורגני עם מי פריחת הדרים
4. Brownie aux noix de pecan – בראוני פקאן
5. Cookies au beurre de cacahuète – עוגיות חמאת בוטנים
6. Croissant sur pate fermentée – קרואסון מבצק מחמצת
7. Galette carabricot – גאלט משמשים
8. Muffins citron pivot – מאפין פרג- לימון
9. Pochette exotique – מאפה כיס אקזוטי
10. Pain d'épice à l'orange – לחם תבלינים ותפוזים
11. Kouign amann – מאפה מדופף בסוכר וחמאה
12. Demi- viennoise orange chocolat – מאפה תפוז- שוקולד
13. Croissant bicolore au Nutella – קרואסון ביקולור נוטלה
14. Brioche feuilletée aux agrumes – בריוש מדופף עם פירות הדר
15. Carré feuilleté vanille fraise – קארה מדופף תות-וניל
16. Suisse Nutella – מאפה נוטלה כרוך
17. Toupie cassis citron – מאפה קסיס לימון
18. Tranche myrtille – מאפה אוכמניות
19. Rosaces chocolat pistache – שושני שוקולד-פיסטוק
ההשתלמות בת שלושה ימים.
שעות 09:00 – 16:00 (7 שעות בכל יום)
מספר המשתתפים מוגבל ל -16

מחיר:
4600 ש"ח
לבוגרים – 4150 ש"ח

MOF Olivier Magne
מגיע לישראל

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן