השתלמות מעשית- טכניקות אפייה מתקדמות
השתלמות מקצועית בהנחיית MOF Olivier Magne ואסטלה 21-23/2/2017
בן 41, דור שני למשפחת אופים צרפתיים. זכה ב- 2015 בתואר MOF באפייה.
מלמד בבית הספר INBP הצרפתי ומתמחה במאפי בוקר חדשניים.
יעביר השתלמות מעשית של מיטב מאפי הבוקר שלו מקולקציית 2015/16.
המוצרים שילמדו בהשתלמות:
1. Brioche citron – בריוש לימון
2. Brioche couronne – כתר בריוש
3. Brioche couronne bio à l'eau de fleur d'orange – כתר בריוש מקמח אורגני עם מי פריחת הדרים
4. Brownie aux noix de pecan – בראוני פקאן
5. Cookies au beurre de cacahuète – עוגיות חמאת בוטנים
6. Croissant sur pate fermentée – קרואסון מבצק מחמצת
7. Galette carabricot – גאלט משמשים
8. Muffins citron pivot – מאפין פרג- לימון
9. Pochette exotique – מאפה כיס אקזוטי
10. Pain d'épice à l'orange – לחם תבלינים ותפוזים
11. Kouign amann – מאפה מדופף בסוכר וחמאה
12. Demi- viennoise orange chocolat – מאפה תפוז- שוקולד
13. Croissant bicolore au Nutella – קרואסון ביקולור נוטלה
14. Brioche feuilletée aux agrumes – בריוש מדופף עם פירות הדר
15. Carré feuilleté vanille fraise – קארה מדופף תות-וניל
16. Suisse Nutella – מאפה נוטלה כרוך
17. Toupie cassis citron – מאפה קסיס לימון
18. Tranche myrtille – מאפה אוכמניות
19. Rosaces chocolat pistache – שושני שוקולד-פיסטוק
ההשתלמות בת שלושה ימים.
שעות 09:00 – 16:00 (7 שעות בכל יום)
מספר המשתתפים מוגבל ל -16
מחיר:
4600 ש"ח
לבוגרים – 4150 ש"ח
MOF Olivier Magne
מגיע לישראל