קריספי במיוחד

עם אלוף ישראל באפייה – גולי פנחסוב

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה , שמכונה קריספי ,

ולא סתם הוא כזה אהוב . גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי , ועם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות .

בתפריט :

עבודה מעשית כל סוגי בצקי השכבות ( ללא שמרים )

ספוליאטלה, מילפיי,פילו,פילאס,עלים רגיל,עלים הפוך ועוד

הכנת מגוון גדול של עוגות ומאפיים מהעולם המתוק והמלוח

הכנת מגוון מליות ושילובן בשלבים שונים במאפים

והכל מאוד קריספי

10% הנחה לבוגר אסטלה

20% הנחה לאסיסטנטים

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

מחירים
900 ש"ח

10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

תאריכים:

sold out

ההשתלמות סגורה לרישום – לכניסה לרשימת המתנה יש ליצור קשר עם יועצי הלימודים 

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן