פיצות ובצקים איטלקיים

השתלמות מקצועית – בהנחיית – גולי פנחסוב אלוף ישראל באפייה

אם אתם ופיצות זה אהבה של אמת – זה בדיוק המפגש בשבילכם

גולי פנחסוב , האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם וניחוח שיגיע עד איטליה .

בתפריט :

עבודה מעשית עם כל סוגי הפיצות במגוון של קמחים ותנורים.

(טאבון ב 450C , תנור אבן ב 350C ותנור רגיל ב 240C )

למידה מעשית של טכניקות לקבלת דרגום שונות של פריכות .

השהיות קצרות / ארוכות + בצק דק/ עבה + הידרציה נמוכה / גבוהה

מגוון עצום של מליות, צבעים טעמים וצורות חדשניות .

בשיעור משלבים לחמים מיוחדים איטלקיים.

ההשתלמות סגורה לרישום – לכניסה לרשימת המתנה יש ליצור קשר עם יועצי הלימודים 

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

מחירים
900 ש"ח

10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

ההשתלמות סגורה לרישום – לכניסה לרשימת המתנה יש ליצור קשר עם יועצי הלימודים 

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן